Liittyminen

Takkisen sukuseuran varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä jokainen 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka isän tai äidin puolelta on sukuun kuuluva tai joka avioliiton kautta on siihen liittynyt. Alle 18-vuotiaat seuran jäsenten lapset voivat liittyä  sukuseuran nuorisojäsenikisi. Heiltä ei peritä jäsenmaksua eikä heillä ole äänioikeutta seuran kokouksissa. Sukuseuran jäsenet hyväksyy seuran hallitus, joka myös ylläpitää jäsenrekisteriä.

Seuran hallitus voi myöntää vapautuksen jäsenmaksusta korkea iän, sairauden tai muun vastaavan syyn aiheuttaman maksukyvyn heikentymisen perusteella. Sukuseuran ainaisjäseneksi katsotaan varsinainen jäsen, joka yhdellä kertaa suorittaa jäsenmaksun kymmenkertaisena.

Hallituksen esityksestä voi vuosikokous kutsua sukuseuran kunniajäseneksi henkilön, joka on erityisesti ansioitunut seuran toiminnassa.  Kunniajäsen on vapaa jäsen-maksusta.

Jäsenellä on oikeus erota sukuseurasta ilmoittamalla siitä kirjallisesti hallitukselle tai sen puheenjohtajalle taikka ilmoittamalla eroamisesta yhdistyksen kokouksessa.

Jäsenmaksu

Kun haluat liittyä Takkisen sukuseuran jäseneksi ole ystävällinen ja täytä jäsenlomake, jonka löydät tältä sivulta ja suorita jäsenmaksu sukuseuran tilille.

Varsinaisilta jäseniltä perittävän jäsenmaksun suuruudesta päättää vuosikokous.

Jäksenmaksu kaudelle 2021-2023 on 30 euroa/ kausi.

Jäsenmaksu maksetaan Takkisen sukuseuran tilille FI96 5740 2720 0264 42

Tervetuloa sukuseuran jäseneksi!

 

Jäsenlomake

[contact-form-7 404 "Not Found"]