Valokuvat

Samalla kun Kerttu Saarni on kerännyt tietoja suvusta ja sen historiasta, on hän pyytänyt ja kerännyt vanhoja ja uudempiakin valokuvia suvusta. Näistä kuvista hän on koonnut sukuseuran alkuaikoina yhdessä Katri Savuojan kanssa kuvasivut, joita on sitten vuosien varrella täydennetty. Kuvakansiossa on tallennettuna noin 200 kuvaa 1900-luvun alkupuolelta aina viime vuosien sukujuhliin asti. Tämä kuvakansio on ollut katsottavissa sukujuhlilla.

Sukuseuralla on myös tallennettuna tietokoneelle kuvatiedostoon ko. kuvat sekä kaikki ne kuvat, jotka on lähetetty sukukirjan tekemistä varten. Myös sukujuhlissa otettuja kuvia on tallennettu ko. tiedostoon. Osa näistä kuvista on julkaistu Takkisten tie kirjassa.

Tarkoitus on, että Takkisen sukuseuran kotisivuille laitetaan näitä suvun valokuvia, jolloin ne olisivat katseltavissa muulloinkin kuin vain sukujuhlilla, jolloin aika ei aina välttämättä riitä kuvien selaamiseen tiiviin ohjelman vuoksi. Sukujuhlilta otetut kuvat on liitetty ko. sukujuhlista kertovien juttujen yhteyteen.

Jos et halua, että kotisivuilla julkaistaan kuvia sinusta tai sukuseuralle luovuttamiasi kuvia, ole ystävällinen ja ilmoita asiasta kotisivujen ylläpitäjälle Sirkkaliisa Eksymälle sähköpostilla tai soittamalla 0407207411.