Ensimmäiset sukujuhlat

Sukuseuran perustamiskokouksessa marraskuussa 1999 oli päätetty järjestää ensimmäinen sukukokous Oulusalossa kesällä 2000 ja perustettu toimikunta valmistelemaan juhlia.

Toimikunta kokoontui kevään 2000 aikana useita kertoja suunnittelemaan ja sopimaan asioista. Juhlien ajankohdaksi päätettiin kesäkuun 4 päivä ja pitopaikaksi Oulunsalon seurakuntatalo. Kutsut (160 kpl) päätettiin lähettää eri sukuhaarojen yhteyshenkilöille, jotka hoitivat kutsut edelleen sukuhaaransa perheille.

Sukujuhlien sisältöä ja ohjelmia suunniteltiin ja vastuita tehtävien hoitamisesta jaettiin. Vastuun juhlien tarjoilusta otti hoitaakseen Aune Takkinen yhdessä Oulunsalossa asuvien suvun naisten kanssa.

Ensimmäisten sukujuhlien yhteydessä pidettiin virallinen vuosikokous, jossa hyväksyttiin sukuseuran säännöt ja päätettiin rekisteröidä Takkisen sukuseura. Sukujuhlat päätettiin järjestää kolmen vuoden välein.

Ensimmäiset sukujuhlat, jotka toteutuivat vain puoli vuotta sukuseuran perustamiskokouksen jälkeen, olivat Oulunsalon Takkisten voimainponnistus ja tahdonvoiman osoitus niin kuin oli sukuseuran perustaminenkin. Ne olivat osoitus siitä mitä voi saada aikaiseksi kun on riittävästi kiinnostusta ja innostusta yhteiselle asialle.

Lue lisää ”Sukujuhlat 2000” otsikon alta.