Sukujuhlat 2012

Viidennet sukujuhlat vietettiin jälleen Oulunsalossa. Ajankohdaksi oli valikoitunut tällä kertaa elokuu 11 ja 12 päivä. Loppukesän ajankohta, koulujen alkaminen ja jo pidetyt lomat vaikuttivat ehkä siihen, että sukujuhlille kokoontui tällä kertaa aikaisempaa pienempi joukko osallistujia, viitisenkymmentä henkeä niin lauantaina kuin sunnuntainakin. Mutta tunnelma ja tapaaminen oli silti lämmin ja halattavia riitti.

Lauantaina kokoonnuttiin nyytttikestien merkeissä Umpimähkän leirikeskukseen, jonka täytti puheensorina ja jälleennäkemisen ilo. Iltapäivä vierähti kuulumisia vaihtaen ja sukupuuta rakentaen. Välillä viritettiin yhteislaulu ja ostettiin arpoja ja syötiin maittavaa lohikeittoa.

Sunnuntaina kokoonnuttiin Oulunsalon kirkkoon juhlajumalanpalvelukseen, jonka toimitti Ari Savuoja. Sukuseuran kukkalaiteet laskettiin esivanhempien Matti ja Kaisa Takkisen ja edesmenneen sukuseuran puheenjohtajan Pentti Takkisen haudalle sekä muualle haudattujen muistomerkille.

Puheenjohtaja Marja-Liisa Isola lausui tervehdyssanat ja Kerttu Saarni muisteli sukuseuran vaiheita. Juhlassa saatiin nauttia myös Essi Takkisen, Karen Jurvelinin ja Eliina Niemistön yhteen sovittamasta upeasta ”Tammenlehvä” musiikki/lausunta esityksestä sekä nuoren Aliisa Koivukankaan herttaisesta laulusta.

Vuosikokous hyväksyi päättyneen kauden tilit ja toimintakertomuksen sekä toimintasuunnitelman uudelle kaudelle sekä valitsi hallituksen ja puheenjohtajan toimikaudelle 2012-2015. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Mikko Kamula Pyhännältä ja vuoden 2015 sukujuhlien pitopaikaksi Haapajärvi. Vuosikokous kutsui sukututkija Kerttu Saarnin sukuseuran kunniapuheenjohtajaksi.