Puheenjohtajan terveiset jouluna 2016

Sukuseuran päätehtävä on kertoa menneistä ajoista, eli mistä olemme kotoisin. Toinen merkittävä tehtävä on johdattaa sukulaiset tuntemaan toisensa ja näin lähentämään ihmisiä toinen toisiinsa. Mielestäni näissä tavoitteissa on myös onnistuttu, tosin tehtävää vielä on.

Elämässä koemme muutoksia, joista kaikki eivät ole pelkästään mukavia. Takkisen suvun vanhimpiin kuuluva Aino-äiti sai taivaskutsun kuluvan vuoden pääsiäislauantaina. Poismeno puhutteli meitä kaikkia. Koimme kuitenkin surun keskellä myös suurta iloa. Hautajaistapahtuma suvun kesken oli mieleenpainuva.

Omassa elämässämme on tapahtunut suuri muutos. Olemmehan muuttaneet tänne etelään. Monet ovat kysyneet, että miten ikänsä pohjoisessa asunut voi kotiutua etelään. Sitä olemme Päivin kanssa itsekin ihmetelleet. Kaikki on kuitenkin mennyt ihmeen hyvin. Olemme saaneet runsaasti uusia ystäviä ja olemme saaneet nauttia palveluista, joita emme olisi koskaan saaneet siellä Pyhännällä. Tämä osoittaa todeksi sen, että vanhemmalla iälläkin voi tehdä vielä suuria ratkaisuja.

Toivotan Hyvää ja Rauhallista Joulu kaikille!

Takkisen sukuseura ry
Mikko Kamula, pj