Puhenjohtajan terveiset jouluna 2015

Ensimmäinen kolmivuotiskausi on ohi. Minulle jäi kaudesta mukavat muistot.       Paljon uusia tuttavuuksia, uutta tietoa suvusta ja oikeastaan kausi herätti minussa uudenasteisen sukurakkauden.

Tavoitteenamme oli mm. saada suvun kotisivuasia kuntoon sekä uusia jäseniä sukuseuraan. Nämä toteutuivatkin. Erityisesti voimme ilolla todeta, että myös sukumme nuoret ovat kiinnostumassa sukujuuristaan. Kiitokset Sirkkaliisalle kotisivuaherruksesta.

Toimikausi päättyi Haapajärven vuosikokoustapaamiseen, jonka järjestämisvastuu oli Kamulan sukuhaaralla. Sukujuhla onnistui hienosti ja täytti kaikki odotukset. Mieleen jäivät Takkisen vanhimpien sisarusten Ainon ja Erkin liikuttaava tapaaminen sekä sisarusparven nuorimman Maijan uskomaton kuulantyöntötempaus. Paikalla oli myös paljon lapsia ja nuoria, joidenka toivon ja uskon kantavan hedelmää myöhemmin Takkisen sukuseuran toiminnassa.

Musiikkitilaisuus Haapajärven kirkossa kruunasi mukavan sukujuhlan, josta haluan lausua parhaimmat kiitokset järjestäjälle sekä esiintyjille. Liki kahdensadan osallistujan ruokkiminen oli iso ponnistus, josta kuuluu kiitos emännille.

Uuden toimikauden alkaessa toivon, että me kaikki omalta osaltamme otamme vastuun sukuseuran toiminnasta sekä jäsenkehityksestä. Erityisesti toivon, että kotisivujen käyttö voisi aktivoitua ja sen kautta sukurakkaus saisi vahvistua.

Rauhallista ja Siunattua Joulua Kaikille !

Takkisen sukuseura ry

Mikko Kamula, pj